Az Iván-völgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, melyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.

A pincénkbe majd minden évben mintegy 10 hektár termése kerül be, ennek túlnyomó többsége saját területről érkezik. Ez nagyjából harmincezer palackot jelent évente. Kis lépésekkel igyekszünk bővíteni a területeinket, de szeretnénk megmaradni olyan pincészetnek, ahol a borász tudja megálmodni a borokat és ténylegesen a keze munkája révén születik meg a bor.

A szőlőterületek Szekszárdi borvidék kiemelt adottságú dűlőiben helyezkednek el, Iván-völgyben, Porkoláb-völgyben, Görögszóban, Gyűszű-völgyben, Decsi-hegyen, Baranya-völgyben. A borok sokszínűségéhez hozzájárulnak, hogy területileg más-más dűlőből és többfajta szőlőültetvényről származnak.


Borkínálatunk

nj cuvee
Oldal tetejére