porkolab  

Porkoláb cuvée

2011-es évjáratú Porkoláb cuvée elnyerte a megtisztelő "Budapest Főváros vörösbora 2013" címet.
40% Merlot és 60% Cabernet Sauvignon házasításából készült bor, amely nevét a kiváló adottságú területről kapta. A Porkoláb házasítást pincészetünk csak kiváló évjáratú borokból készíti.

Hírek

 • Így szüreteltünk az idén

  Így szüreteltünk az idén Németh János a dédnagyszülei által épített, sárba rakott pincét kis lépésekkel, fokozatosan fejlesztve hozta létre ma 12 hektáros családi borászatát. Számára a legfontosabb a kiváló minőségű alapanyag, amelyből hagyományos, kézműves módon készítenek a Szekszárdi Borvidékre jellemző, gyümölcsös, de mégis testes, egyúttal elegáns vörösborokat.

 • Szarvasbőgés a Gemencben!

  Büszkék vagyunk, hogy 2018. szeptember 1-én a Gemenc Pörböly Ökocentrumban, Janó mutatja be a borait a vendégeknek a három fogásos vacsorához és azt követően lovas fogatokkal indul a szarvasbőgés hallgatás!

 • BORKIVALOSÁGOK 2016

  A Nemzeti Borkiválóság Program borversenyén a 2016-os NémethJanó Siller, a 2013-as Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon boraink Borkiválóságok lettek. 

Események

 • I. Újpesti Szüreti Mulatság

  2018. szeptember 29-én (szombaton) kerül megrendezésre 12.00-24.00 között az I. Újpesti Szüreti Mulatság.  Büszkék vagyunk, hogy a Szervezők beválogattak Bennünket az induló csapat borászai közé és ezzel is hozzájárulhatunk a Szekszárdi Borvidék ismertségéhez! Találkozunk a Szent István téren, a kiállítók között! Plakát!    

 • Szekszárdi Szüreti Fesztivál

  2018. szeptember 13-16 szüreti fesztivál és ahogy eddig minden évben, idén is kint leszünk standdal! Keressék a Németh János Pincészetet a Béla téren!

 • Szüret 2018

  Szüret elindult hétfőn, 2018. 08. 27-én, kereken három héttel korábban, mint ahogy az esedékes lenne! Olaszrizling már a tartályban van, a héten mellé kerül még a rosé alapanyag, van már bent a feldolgozóban Merlot és Kékfrankos.


Borkínálatunk

nj cuvee
Oldal tetejére