Syrah  

Deviant - Syrah

2011-ben először, egy olyan syrah-t is készítettünk, amely esetében nem alkalmaztunk szigorú terméskorlátozást, mint a többi vörösborunknál. A lendületes, friss karakter kialakulását korábbi szüreti időponttal segítettük.

Az eredmény a Deviant Syrah, az első burgundi palackba töltött borunk, amely egy könnyedebb, inkább az eleganciára, mint az erőre hangolt bort jelent.

 

A címke tervezője Stumpf Bence, fiatal, tehetséges, igazi művészlélek. Munkáját annyira érdekesnek találtuk, hogy végül nemcsak címke készült, de kisfilm is annak születéséről.

Hírek

  • Így szüreteltünk az idén

    Így szüreteltünk az idén Németh János a dédnagyszülei által épített, sárba rakott pincét kis lépésekkel, fokozatosan fejlesztve hozta létre ma 12 hektáros családi borászatát. Számára a legfontosabb a kiváló minőségű alapanyag, amelyből hagyományos, kézműves módon készítenek a Szekszárdi Borvidékre jellemző, gyümölcsös, de mégis testes, egyúttal elegáns vörösborokat.

  • Szarvasbőgés a Gemencben!

    Büszkék vagyunk, hogy 2018. szeptember 1-én a Gemenc Pörböly Ökocentrumban, Janó mutatja be a borait a vendégeknek a három fogásos vacsorához és azt követően lovas fogatokkal indul a szarvasbőgés hallgatás!

  • BORKIVALOSÁGOK 2016

    A Nemzeti Borkiválóság Program borversenyén a 2016-os NémethJanó Siller, a 2013-as Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon boraink Borkiválóságok lettek. 

Események

  • I. Újpesti Szüreti Mulatság

    2018. szeptember 29-én (szombaton) kerül megrendezésre 12.00-24.00 között az I. Újpesti Szüreti Mulatság.  Büszkék vagyunk, hogy a Szervezők beválogattak Bennünket az induló csapat borászai közé és ezzel is hozzájárulhatunk a Szekszárdi Borvidék ismertségéhez! Találkozunk a Szent István téren, a kiállítók között! Plakát!    

  • Szekszárdi Szüreti Fesztivál

    2018. szeptember 13-16 szüreti fesztivál és ahogy eddig minden évben, idén is kint leszünk standdal! Keressék a Németh János Pincészetet a Béla téren!

  • Szüret 2018

    Szüret elindult hétfőn, 2018. 08. 27-én, kereken három héttel korábban, mint ahogy az esedékes lenne! Olaszrizling már a tartályban van, a héten mellé kerül még a rosé alapanyag, van már bent a feldolgozóban Merlot és Kékfrankos.


Borkínálatunk

nj cuvee
Oldal tetejére